Δήλωση Απορρήτου

 

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη: 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil», αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Comodo SSL Certificate.

Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil», όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Comodo SSL Certificate. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil», όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil» κρυπτογραφείται. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil» αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil», αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):
Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil» ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «YfantisMotorOil» δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» συνιστά, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν οι χρήστες το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών.

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών:
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Κατά τα λοιπά η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «YfantisMotorOil» δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Ενημέρωση για τα Cookies.

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής.  Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.
Στο www.kotsovolos.gr  χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.
Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω:

  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_
  • Sharethis cookie
  • DoubleClick (Google)
  • Google Adwords
  • Google Adwords Conversion
  • Google Analytics
  • WishList

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.


Η εταιρεία «YfantisMotorOil» δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Για την ορθή ολοκλήρωση μιας παραγγελίας είναι σημαντικό, ο πελάτης και χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας να μας παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες τιμολόγησης και αποστολής εμπορευμάτων. Οι πληροφορίες αυτές, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα κάθε χρήστη και πελάτη, χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτηση του και διαφυλάσσονται από εμάς.
Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο και τον λόγο που η παρούσα ιστοσελίδα, www.yfantismotoroil.gr, της εταιρίας «YfantisMotorOil» συλλέγει προσωπικά δεδομένα των χρηστών και πελατών της. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου αφορά αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία μας παρέχετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Γενικά
Οι πληροφορίες που δίδονται εκούσια από τους χρήστες του www.yfantismotoroil.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του site αποσκοπούν στην καταμέτρηση της επισκεψιμότητας του και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Η ιστοσελίδα δεν μεταφέρει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία των χρηστών.

Συγκέντρωση πληροφοριών
Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται το www.yfantismotoroil.gr, χωρίς να αποκαλύπτουν προσωπικά στοιχεία, εκτός και αν το επιθυμούν. Από τους χρήστες ζητούνται τα προσωπικά στοιχεία μόνο σε περίπτωση παραγγελιών ή εγγραφής στο site. Οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι είτε για την εγγραφή των πελατών στην ιστοσελίδα είτε για την δημιουργία παραγγελιών. Κατά την συμπλήρωση μιας φόρμας παραγγελίας ζητούνται τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ. της περιοχής σας, το e-mail σας, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και ο τρόπος πληρωμής. Μπορεί να ζητηθούν συμπληρωματικά και κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Το www.yfantismotoroil.gr χρησιμοποιεί τις παραπάνω πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, για να επικοινωνήσει με τον πελάτη σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας και επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του.
Για κάθε παραγγελία που γίνεται απαιτείται η συλλογή κάποιων προσωπικών στοιχείων. Επίσης για την χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας απαιτούνται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα των πελατών παραμένουν αυστηρά απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο από τους αρμόδιους υπάλληλους του www.yfantismotoroil.gr.
Η προσκόμιση των στοιχείων των πελατών σημαίνει πως συναινούν στην χρήση των στοιχείων από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους. Έτσι διατηρείται το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία δεν μοιράζονται χωρίς την συναίνεση των πελατών εκτός αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού.

——————————-

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

3.1 Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός , χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Προς πληροφόρηση σας , ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js της GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας, θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

3.2 Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας  ή σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν αυτόν, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας (γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση τύπου SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές. Επιπλέον, η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας φιλοξενείται από τη Microsoft χρησιμοποιώντας το Office 365, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με το GDPR.

3.3 Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο

Εάν επιλέξετε να συμμετέχετε στο ενημερωτικό δελτίο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα προωθηθεί στο MailChimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Θεωρούμε ότι το MailChimp είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων (βλ. τμήμα 6.0). Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός του ιστότοπου ή σε κανένα από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών μας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του MailChimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του MailChimp για το μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τον συνδέσμο διαγραφής που περιέχετε όλα τα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε.

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Όσο η διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παραμένει στη βάση δεδομένων του MailChimp, θα λαμβάνετε περιοδικά (περίπου μία φορά το μήνα) ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Αποδοχή των διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα www.yfantismotoroil.gr σημαίνει πως αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και αποκτήστε τον κωδικό για να έχετε έκπτωση 15% στην επόμενη παραγγελία σας.
Επίσης θα λαμβάνετε άρθρα σχετικά με το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα και το φορτηγό, λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί, νέα του χώρου και τέλος διάφορες προσφορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.